Opret en Annonce

Vælg en Kategori

Vælg venligst den kategori som din annonce skal vises i:

  • Køb - Salg af Alt
  • Biler Køb - Salg
  • Boliger - Køb-Salg
  • Udlejning af...
  • Hjælp Søg -Tilbyd
  • Job Søg -Tilbyd
  • Undervisning
  • Socialt Netværk
  • Personligt

Annonce Detaljer

Kr.

Kontakt InformationGoogles Kort - Visnings Felter ( Valgfrit ):

Feltet nedenfor, bliver brugt til at oprette et google-kort, der vil blive vist sammen med din annonce. Dette felt er helt valgfrit, og er beregnet til at hjælpe potentielle købere til at finde frem til hvor din varer er placeret i forhold til deres bopæl. Formatet skal være f.eks.: Æblevej 11 2700 Brønshøj Danmark - (gadenavn "og nr. - Valgfrit", postnr., by, land)

Billed Upload ( Valgfrit ) : HJÆLP

Brug dette afsnit til at uploade foto(s), der skal vises i din annonce. Upload et billede ad gangen ved at vælge en foto-fil til upload, klik derefter på knappen Upload.

Bemærk: Fotoet i det første ”slot” bliver det foto som vises som miniature ( det første billed folk ser).

Tip: Du kan ændre rækkefølgen på billederne ved at klikke og trække på titel baren for hvert billede. - Du kan også ændre billed teksten (den under hvert billed) - Normalt vil teksten værre navnet på din billed-fil ( den kan du som sagt ændre til noget mere retvisende )

Brug 0 af 6 Billeder
Vælg Fil

Youtube Video Upload ( Valgfrit ) : HJÆLP

Brug dette afsnit til at føje YouTube-videoer til din annonce. Indtast Youtube webadressen for hver video, du vil tilføje, og klik derefter på Tilføj Denne Video. Når videoen er blevet godkendt, vil videoen blive vist i dette felt, og videoens ID vil blive vist i indtastnings feltet. Kontroller, at den viste video er den, du ønsker at vise, før du fortsætter.

Du kan finde YouTube-video URL ved at klikke Share knappen på siden (under videoen), og kopierer / indsætte URL-linket. YouTube video URL-linket vil ligne nedenstående eksempel. Du kan anvende den fulde URL eller bare video-id delen af URL'en (den er markeret med fed nedenfor).

Eksempel: http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Tip: Du kan ændre rækkefølgen af ​​Youtube videoerne ved at klikke og trække i titellinjen for videoen. Hvis du har indtastet en forkert video, kan du blot erstatte video-id(et) med den korrekte video-id og klik på Anvend ændringer Hvis du vil fjerne en video, skal du klikke på det røde X på video feltet.

Bemærk: Den video der vises i dette afsnit er kun 1/2 størrelse , da den kun fungerer som et preview. De videoer der vil blive på selve annoncen, vil blive vist i normal størrelse.

Tilføj Video
Video: 1
Youtube Video ID eller URL

Tom
Video: 2
Youtube Video ID eller URL


Annonce Detaljer & Information

Nedenfor vises diverse indstillinger og oplysninger, sammen med muligheder for at gøre din annonce mere synlig.